Pretučen novinar Željko Peratović, kaže da to ima veze sa slučajem Perković

Ima lakše ozljede glave, a otišao je s policijom kako bi im pomogao u istrazi

ZADNJA IZMJENA: svi 29, 2015
Foto: PIXSELL/Pixsell

Novinara Željka Peratovića pretukla su u četvrtak navečer na njegovu imanju u Luci Pokupskoj kod Karlovca nepoznata trojica muškaraca, nakon čega mu je pružena pomoć u karlovačkoj Općoj bolnici koju je napustio oko 22 sata u pratnji policije, a on je napad u izjavi za Hinu doveo u vezu sa slučajem Perković.

Hina na je bolničkom prijemu doznala da su Peratovićeve ozljede lakše, s jednim šavom na glavi, a da je otišao s policijom da bi pomogao u kriminalističkom istraživanju. Karlovačka policija potvrdila je Hini da je oko 19 sati u Luci Pokupskoj došlo do fizičkog napada na muškarca (49), koji je zbog ozljeda prevezen u bolnicu te da traje potraga za napadačima i kriminalističko istraživanje.

Autom ušli u njegovo dvorište

Željko Peratović je u telefonskoj izjavi za Hinu rekao da mu se vrti, da ima šav na glavi, suha usta. Za trojicu napadača rekao je da ih ne poznaje te da ih je očito netko poslao.

“Rekli su da mi je to zato što pišem o ilegalnom šljunčarenju, ali to, naravno, nema veze s mozgom. Ono na čemu sam u posljednje vrijeme radio je slučaj Perković i ja to s tim dovodim u vezu”, rekao je.

Također je rekao da skoro dva sata od napada policija još nije uhitila napadače, iako mu mještani javljaju telefonom da su u jednoj birtiji u mjestu, kamo su otišli nakon što su ga pretukli. Prije toga su autom ušli u njegovo dvorište, ugurali ga u kuću i, kako kaže, “iscipelarili”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program