Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Rimac na Facebooku objavio da nudi 1000 eura svakome tko preporuči kandidata za posao kojeg odluče zaposliti

Preporuku može dati svatko, bez obzira je li zaposlen u Rimac grupi ili ne

Mate Rimac traži nove radnike, a kandidate za posao može preporučiti bilo tko – bez obzira radi li u Rimac grupi ili ne.

Kako je objavio na Facebooku, traže se stručnjaci za nabavu i logistiku, a svatko tko preporuči kandidata kojeg Rimac na kraju zaposli, dobit će 1000 eura.

“Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se na svim razinama. Ovoga puta tražimo pojačanje u području nabave i logistike. Svatko tko uputi kandidata kojeg na kraju zaposlimo bit će nagrađen s 1000 eura (bruto) – bez obzira na to jeste li zaposleni u Rimac Grupi ili ne”, napisao je Rimac na Facebooku.

“Upravljanje zahtjevima tako složenih projekata nije za početnike pa vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme preporukama za nekvalificirane ljude”, poručio je još.

Iduće godine planira zaposliti 700 ljudi

Rimac je objavio i e-mail na koji svi zainteresirani mogu poslati životopis osobe koju preporučuju te napomenuo da je u tvrtki Rimac automobili trenutno otvoreno ukupno 180 pozicija.

Dodao je kako su u 2021. godini u svoj tim primili 450 ljudi te da u sljedećoj godini planiraju zaposliti još preko 700.

Podsjetimo, Mate Rimac nedavno se našao među tri ‘nezaustavljiva poduzetnika’ u dokumentarcu američke kuće CNBC pod nazivom ‘The Unstoppables’. Rimac je u dokumentarcu predstavljen kao “nevjerojatni mladi inovator koji je spojio ljubav prema tehnologiji, vožnji i prirodi kako bi napravio revoluciju u električnom prijevozu”.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više