Politika & Kriminal

Sad je i glavni tajnik Domovinskog pokreta dao ostavku

Darijo Žepina ima potrebu 'ponuditi ostavku na mjesto na koje ga je postavio Škoro'

FOTO: n1 screenshot

Nakon što je ranije danas Miroslav Škoro podnio neopozivu ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta, kao i na sve ostale dužnosti u stranci, isto je napravio i Darijo Žepina, koji je obašao dužnost glavnog tajnika.

Objava o njegovoj ostavci je osvanula na Facebooku Domovinskog pokreta, a u uvodu piše kako se, dok je čitao objavu o Škorinoj ostavci, prisjetio neprospavanih dana i noći u kojima je stvarao tu stranku.

Rekao je kako osjeća potrebu ponuditi ostavku na mjesto na koje ga je postavio Škoro te kako ne želi da njegova pozicija i dužnost u stranci bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Njegovo pismo ostavke s Facebooka Domovinskog pokreta prenosimo u cijelosti.

‘Još jedanput zahvaljujem Miri’

Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni.

Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.
Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske.

Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan. Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim.

Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke. Darijo Žepina“, napisao je.

Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok…

Posted by Domovinski pokret on Tuesday, July 20, 2021

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu