Točan citat Miroslava Škore: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’

Svima je promaknuo nadrealan detalj Škorina istupa u Slavonskom Brodu

ZADNJA IZMJENA: lip 19, 2020
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Miroslav Škoro ranije je danas u sklopu predizborne kampanje bio u Slavonskom Brodu gdje je predstavljao listu Domovinskog pokreta. Mediji su ranije prenosili Škorin odgovor bivšoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, koja mu je pokazala srednji prst zbog izjave da bi se silovane žene prije pobačaja trebale konzultirati sa svojim obiteljima.

Škoro je rekao da je Grabar Kitarović “pokazala srednji prst svim vjernicima, svim Hrvatima, svim građanima, svima onima koji su prozreli koliko je ona licemjerna, kao i Plenković i Jandroković koji su ju podržavali”.

No, svima je promaknuo detalj iz Škorina istupa u kojem kojem je rekao da će, kad oni dođu na vlast, oni koji mašu prstima dobiti po tim prstima.

‘Kad dođemo na vlast, dobit će po tim prstima’

Njegovu izjavu, koju u videu možete pogledati od pete minute, niže prenosimo integralno:

“Nemojte nikada zaboraviti da se u Hrvatskoj ovaj napaćeni narod trudi, radi, čini sve što može i zaradi 350 milijardi kuna tzv. BDP-a, a od toga nesposobna država i oni koji je vode potroše gotovo 175 milijardi kuna.

Toga se oni boje. Oni se boje da će na vlast doći neovisni i pošteni ljudi koji će spriječiti da se ti novci rasipaju kao što su se rasipali do sada. Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru, ali ono što je sigurno, kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima”.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program