U Berlinu imamo zbilja senzacionalnu diplomatkinju; piše da je Hrvatska ‘zemlja bijelaca’, napada migrante i gejeve

Gospođa Elizabeta Mađarević radi kao prva tajnica hrvatskog veleposlanstva u Berlinu

ZADNJA IZMJENA: kol 16, 2019

Portal Index maloprije je objavio priču o senzacionalnoj hrvatskoj diplomatkinji u Njemačkoj koja na svom Facebooku širi rasističke, ksenofobne i homofobne stavove. Radi se o gospođi Elizabeti Mađarević koja je, inače, prva tajnica hrvatskog veleposlanstva u Berlinu.

Mađarević na svom Facebooku, među ostalim, piše o “bijeloj Europi”, napada LGBT zajednicu i dijeli tekstove s antimigrantskih portala. Uz to, ne dopada joj se ni njemačka kancelarka Angela Merkel za koju je u jednom tekstu napisala da joj “nedostaje vlastite kulture”.

Gospođa je, recimo, 8. kolovoza na svom Facebooku podijelila slike Jadrana uz koje je napisala ovako: “Čista i autentična Europa. Samo bijeli Europljani kako je bilo prije samo 30 godina u cijeloj Europi. Ovo bi trebala biti dobra reklama za odmor. Netko bi pomislio da to više nije moguće, ali na sreću jest.”

Redovito napada gejeve i migrante

Kako piše Index, Mađarević na svom Facebooku širi i anti LGBT propagandu pa je u jednom postu napisala kako je te ljude “moguće ozdraviti i osloboditi se sve te nemoralnosti i psiholoških poremećaja”.

Osim toga, napala je EU zbog primanja migranata pa piše kako im Europa mora naučiti reći ne i da mora izgraditi svoje samopoštovanje i kršćanski identitet koji je stvorio najrazvijenije dijelove svijeta. “Migranti, većinom muslimani, dolaze u Europu ne samo zbog socijalnih povlastica i europskih putovnica već i zbog političkih razloga islamizacije agende”, piše Mađarević.

Trenutno nemamo veleposlanika u Berlinu

Gospođa na svom Facebooku redovito dijeli i tekstove s ultrakatoličkog portala Lifesitennews, a jedan od zabavnijih je onaj u kojem su povezali homoseksualnost i pedofiliju. Uz link na tekst, Mađarević je napisala kako “Ovaj slučaj pokazuje kako je LGBT povezan s pedofilijom. Mentalni poremećaji ovih slučajeva su također jasni. Problem je što mediji to vole nazivati ‘slobodom izražavanja’, a ne onime što jest.”

Možda je zgodno napomenuti i kako Hrvatska trenutno nema veleposlanika u Berlinu jer se donedavni tamošnji veleposlanik Gordan Grlić Radman vratio u Hrvatsku kako bi preuzeo mjesto ministra vanjskih poslova.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program