Promo

Hrvatska Lutrija isplaćuje dobitke

09. 05. 2012., Zagreb - 
Hrvatska Lutrija
Photo: Robert Anic/PIXSELL
FOTO: Pixsell

Usprkos do nedavno nezamislivoj situaciji, Hrvatska Lutrija je, kao i uvijek, s vama. Prilagodili smo se trenutku i naše dobitnike ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje uz napomenu da se dobici do iznosa od 750,00 kn, isplaćuju na prodajnim mjestima ovlaštenih partnera Hrvatske Lutrije koji trenutačno zaprimaju i uplate za naše igre: Tisak, iNovine, Petrol, Crodux derivati dva, INA, Spar Hrvatska, Boso, Tifon, NLK (Daily Press), Hrvatska pošta, Exclusive change, Contra M i Sloga – Podravska trgovina te ostale poslovne suradnje.

Nadamo se da ćemo u što skorijem roku omogućiti nesmetan proces isplate osvojenih dobitaka i na našim isplatnim mjestima u gradovima: ZAGREB, VARAŽDIN, OSIJEK, BJELOVAR, POŽEGA, SPLIT, ZADAR, RIJEKA i PAZIN, o čemu vas promptno izvijestiti.

Naime, zbog epidemiološke situacije s koronavirusom, Hrvatska Lutrija poduzima sve potrebne mjere kako bi zaštitila svoje zaposlenike i igrače. U skladu s tim, Odlukom Stožera o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 19. ožujka, sva naša prodajna mjesta, Cro Casino i Cro Club Automati, kao i glavna blagajna su zatvoreni. No, pozivamo vas da seregistrirate na www.lutrija.hr i igrate sve naše igre iz udobnosti svoga doma jer se za dobitke osvojene igranjem na internetu,isplata obavlja u uobičajenim rokovima propisanim pravilimapojedine igre. To konkretno znači da osvojene dobitke možete uredno prebaciti na svoj tekući račun i s njima slobodno raspolagati.

U slučaju da zbog mjera ograničavanja socijalnog kontakta niste u mogućnosti zatražiti isplatu vaših dobitaka, ovim putem vas obavještavamo kako će svim dobitnicima isto biti omogućeno nakon prestanka navedenih mjera, uz čuvanje potvrde o uplati.

Uz čestitke na osvojenim dobicima i svim onim dobicima koje ćete u narednom periodu tek osvajati, ljubazno vas molimo da pratite informacije koje objavljujemo i da se pridržavate mjera koje su usmjerene na zaštitu zdravlja svih nas!

Pokažimo odgovornost – kako u ponašanju, tako i u igranju igara na sreću.

#budimoodgovorni #ostanitekodkuce #očuvajmozdravlje