Alen Bokšić kaže da je Mandžukić pravi potez Juventusa (i od njega očekuje 20 golova u sezoni)

Mario Mandžukić ovog je ljeta prešao iz Atletico Madrida u Juventus

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Bivši napadač hrvatske reprezentacije i talijanskog Juventusa Alen Bokšić prokomentirao je hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića, koji je nedavno postao novim igračem torinske Stare dame.

“Mandžukić je drugačiji tip napadača od mene, imamo različite karakteristike, ali je bez sumnje pravi pogodak Juventusa. Vjerujte mi, dobro ga poznajem”, rekao je Bokšić za Tuttosport.

Pravi potez Juvea

Bivši napadač hrvatske reprezentacije misli da je njegov dolazak u Juventus dobar za obje strane: “Sretan sam zbog njega i zbog Juventusa. Za Marija, nakon Atletico Marida i Bayern Munchena, to je nova velika avantura u jednom od pet najboljih klubova u Europi. Bianconeri su angažirali vrlo jakog igrača.”

Mandžukić nije novi Bokšić, ali ni novi Carlos Tevez, argentinski napadač koji uskoro odlazi iz Juventusa: “Mario je veliki finišer, jako je dobar u realizaciji. Osobito je dobar u visokim loptama. Različit je igrač od Teveza, no obojica su visoke klase”, rekao je Bokšić.

20 golova u sezoni

Bivši napadač Juventusa zatim je otkrio koliko pogodaka očekuje od Mandžukića u prvoj sezoni: “Mario je igrač od 20 golova. To je pokazao u Bayernu, a dokazat će i u Juventusu”, poručuio je Bokšić.