All-Star momčad MLS-a svladala Tottenham uz gol i asistenciju Kake, igrača utakmice

Kaka je zabio s bijele točke i asistirao Villi u 2-1 pobjedi

Kaka
FOTO: AFP

Nekoć najbolji svjetski nogometaš Brazilac Kaka proglašen je igračem revijalne utakmice koju su u noći sa srijede na četvrtak u Denveru odigrali All-Star momčad MLS-a i londonski Tottenham. Slavile su zvijezde američke nogometne lige rezultatom 2-1.

Kaka je igračem utakmice proglašen nakon što je svoju momčad doveo u vodstvo udarcem s bijele točke u 20. minuti i asistirao za pogodak Davida Ville u 23. Engleski Premierligaš smanjio je rezultat golom Harryja Kanea koji je u prvome poluvremenu propustio u dva navrata mijenjati rezultat utakmice, no ne i u 37. kada je, nakon trka sa svoje polovice igrališta, lijepo pogodio s 20-ak metara.

Nije loše

“Nije bilo loše za moju prvu All-Star utakmicu. Bilo je ovo iznad očekivanja, jako sam sretan i nadam se da ću u godinama koje slijede imati priliku za još ovakvih utakmica”, izjavio je svjetski prvak s Brazilom iz 2002., nekoć član Milana i Real Madrida, a danas Orlando Cityja.

Utakmice protiv europskih momčad All-Star momčad MLS-a igra od 2005. godine. Lani su svladali minhenski Bayern rezultatom 2-1, a prije tri godine i Chelsea 3-2.