Ana Ivanović u suzama prekinula meč protiv Madison Keys jer joj je trener pao u nesvijest

Meč je nastavljen nakon što joj je trener prevezen u bolnicu na pretrage

Serbia's Ana Ivanovic waits as paramedics provide medical aid to a spectator during her match against Madison Keys of the US on day six of the 2015 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 23, 2016. AFP PHOTO / SAEED KHAN-- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE / AFP / SAEED KHAN
FOTO: AFP

Srpska tenisačica Ana Ivanović prekinula je meć protiv Madison Keys u trećem kolu Australian Opena nakon što je njezin trener Nigel Sears pao u nesvijest. Kad se probudio, prevezen je u bolnicu kako bi mu se napravile daljnje pretrage, a Ana se zbog toga uzrujala te rasplakala.

Meč protiv Madison Keys je nastavljen nakon sat vremena, kad su tenisačice nastavile igrati drugi set susreta koji se odigrava u Melbourneu.

Searsov pad u nesvijest dogodio se samo dva dana nakon što je Ana doživjela već jedan stresni trenutak na Australian Openu. Tad je jedna starija gospođa pala je niz tribine i taj je njezin meč također bio prekinut. “Osjećala sam se jako loše, tresla sam jer se baš jako začulo kad je pala, morala sam odmah prestati igrati”, izjavila je tenisačica tad.

https://www.youtube.com/watch?v=EbBWHSsN6Ys