Andy Carroll tvrdi da su u West Hamu svi sretni zbog Bilićeva dolaska

- Razgovarao sam s momcima, svi su sretni zbog Bilićeva dolaska - kaže Carroll

Slaven Bilić
FOTO: DPPI media/DPPI media

Ofenzivni stil igre kakvog igrači i navijači West Hama očekuju od novog menadžera Slavena Bilića izrazito raduje Andyja Carrolla, isturenog napadača momčadi kojeg su ozljede prošle sezone istjerale iz kombinacija za udarni sastav pod vodstvom Sama Allardycea.

– Mislim da je njegovo dovođenje sjajna stvar. Razgovarao sam i s momcima i čini mi se da su svi zbog toga sretni. On voli napadački nogomet, vidio sam momčadi koje je vodio, sve one vole izaći van i napadati. Za mene je to sjajna stvar i jedva čekam da počnemo – kazao je nogometaš koji je sakupio devet nastupa za englesku reprezentaciju.

West Ham United's English striker Andy Carroll (L) vies with Chelsea’s Serbian defender Branislav Ivanovic during the English Premier League football match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge in London on December 26, 2014. AFP PHOTO / IAN KINGTON == RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. ==

Vrlo je cijenjen

I u klubu od Carrolla, napokon zdravog, očekuju da profitira kroz Bilićev stil igre o kojem nešto zna i Ricardo Vaz Te, nekadašnji napadač momčadi koji je u siječnju prešao u tursku ligu u kojoj je upoznao način razmišljanja hrvatskog stručnjaka na klupi Bešiktaša.

– Mislim da je bio i da još uvijek je vrlo cijenjen. Napravio je dobar posao s limitiranim resursima. Navijači su ga na krasan način ispratili, a znam i da je među igračima uživao poštovanje. Voli dobar nogomet i prema onom što sam čuo i vidio, iznimno je usredotočena osoba koja to zna prenijeti i na svoje igrače. Dobra je stvar i što poznaje West Ham, budući da je tamo bio i igrač – dodao je portugalski napadač.