Balotelli na liječničkom pregledu u Milanu, a navijači su nezadovoljni time

Čak 74 posto Milanovih pristalica protivi se Balotellijevom povratku

AC Milan's forwards Mario Balotelli reacts during the Italian Serie A football match between AC Milan and Sassuolo at San Siro Stadium in Milan on May 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Problematični napadač Liverpoola i talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli stigao je u Milan gdje će obaviti liječničke pretrage prije no što potpiše jednogodišnju suradnju sa crveno-crnom momčadi sa San Sira.

Balotelli bi u Milan trebao stići kao Liverpoolov igrač na posudbi i prođe li sve kako se sam nada, konkurirat će već za subotnji nastup protiv Empolija. Ta se utakmica igra u sklopu drugog kola talijanskog nogometnog prvenstva.

https://twitter.com/101greatgoals/status/636072115729498112/photo/1

Navijači se protive

Nakon sezone u engleskom Premierligašu koji ga je doveo za 20 milijuna eura i od njega dobio samo jedan prvenstveni pogodak, Balotelli je spreman ponovno obući dres kluba u kojem je nastupao od siječnja 2013. do transfera u Liverpool koji se dogodio u kolovozu prošle godine. U 54 utakmice u svim natjecanjima za milansku momčad postigao je 30 pogodaka uz 12 asistencija.

https://www.youtube.com/watch?v=-0xMh44RGEQ

Dodajmo ovome da klupski navijači i nisu za takav rasplet priče. U anketi koju je provela La Gazzetta dello Sport čak 74 posto Milanovih pristalica osuđuje njegovo dovođenje, no to ne smeta glavnog izvršnog direktora kluba Adriana Gallianija koji kaže:

“Neki voljeni igrači su otišli, a sada se vraćaju. Predsjednik (kluba Silvio Berlusconi) i ja smo romantične duše.”