Balotelli toliko trenira da bi mogao dobiti i ključeve od Milanovog sportskog centra

'Izgleda da je svjestan da je pred njim posljednja šansa', kaže Galliani

AC Milan's forward from Italy Mario Balotelli looks on before the Italian Serie A football match between AC Milan and Empoli  at San Siro Stadium in Milan on August 29, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Mario Balotelli tek je stigao u Milan i već je ‘kupio’ glavnog izvršnog direktora kluba Adriana Gallianija koji biranim riječima priča o radnim navikama novog napadača kluba.

Talijanski nogometni reprezentativac poznat je po svemu i svačemu, ali dobre radne navike sigurno nisu visokopozicionirane na tom popisu. Ipak, Balotelli je nedavno priznao da se promijenio, a je li tome uistinu tako, ili samo u uvodnim danima u klubu pokazuje svoju ljepšu stranu, tek će se vidjeti. Kako bilo, Galliani je impresioniran.

Galliani je oduševljen

“Ne samo da se pojavljuje na vrijeme na treninzima, već stiže i prije svih ostalih. On je taj koji otvara vrata Milanella, a i posljednji je koji ga napušta. Razmišljam o tome da mu dam ključeve”, izjavio je Galliani i otkrio da se o njegovom dovođenju u klub nije dugo razmišljalo:

“Nismo planirali dovesti ga, sve je realizirano u jednome danu. Sada je sve na njemu. On je sjajan nogometaš, ali samo ako je usredotočen na posao. Meni djeluje kao da je odrastao i da je svjestan da je pred njim posljednja šansa.”

Mnoge je šanse Balotelli prokockao baš svojim nesportskim ponašanjem pa su ga klubovi koji su ga angažirali olako i gurali na stranu. Milan mu je dao novu priliku, a Balotelli se u ovome trenutku doima kao netko tko ju je spreman i iskoristiti.