BBC javlja da je nizozemski trener Guus Hiddink u Londonu i pregovara s Chelseajem

Chelsea je u četvrtak otpustio dosadašnjeg trenera Josea Mourinha

Dutch national soccer team head coach Guus Hiddink is pictured during his team's training session in Hoenderloo, on May 26, 2015. The team is preparing for the friendly match against the United States on June 5, 2015. AFP PHOTO / ANP / REMKO DE WAAL - Netherlands out - / AFP / ANP / REMKO DE WAAL
FOTO: AFP

Ugledni engleski BBC objavio je da Chelsea pregovara s nizozemskim trenerom Guusom Hiddinkom oko preuzimanja klupe tog kluba. Nizozemac je u petak stigao u London i jednom hotelu razgovara s klupskim predstavnicima. Chelsea je u četvrtak otpustio dosadašnjeg trenera Josea Mourinha, a Hiddink, koji je u prošlosti već jednom vodio Chelsea, postao je favorit za preuzimanje te pozicije.

https://twitter.com/TweetChelseaFC/status/677805477200338944

Hiddink je bio na klupi Chelseaja 2009. godine, a tada je tu momčad vodio do osvajanja FA kupa. Bio je privremeni trener nakon što je otkaz dobio Brazilac Luiz Felipe Scolari. Iako je to u ovom trenutku nepoznato, pretpostavlja se da bi Nizozemac ponovno privremeno preuzeo trenersku poziciju u Chelseaju, a da bi klub imenovao stalnog trenera na kraju sezone.