U dvoboju Lige prvaka između Reala i Šahtara će sudjelovati čak deset Hrvata

Dvojici Hrvata u španjolskom i dvojici Hrvata u ukrajinskom klubu sude Hrvati

FOTO: PIXSELL

Hrvatski sudac Ivan Bebek sudit će u utorak utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Šahtar Donjecka čime će prvi put dijeliti pravdu madridskom klubu. Uz njega, u sudačkom timu bit će njegovi pomoćnici Tomislav Petrović, Miro Grgić, četvrti sudac Dalibor Conjar te suci uz gol liniju Domagoj Vučkov i Goran Gabrilo.

Po dva Hrvata u svakom klubu

Članovi Reala su hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić, a Šahtara kapetan Darijo Srna i napadač Eduardo da Silva. Tako da će u dvoboju u Madridu sudjelovati čak deset Hrvata.

Utakmicom koja počinje u 20.45 sati počet će natjecanje u skupini u kojoj se još nalaze francuski prvak PSG i švedski Malmö.

Modrić i Kovačić
Modrić i Kovačić Instagram

Momčadi u formi

Nakon što je u subotu na gostovanju pregazio Espanyola sa 6-0, Real Madrid je u nedjelju trenirao pripremajući se za utakmicu s Ukrajincima. Osim ozlijeđenih Jamesa Rodrigueza i Danila na travnjak nije izašao niti kapetan Sergio Ramos koji je trenirao u teretani, priopćio je klub u nedjelju.

Modrić je protiv Espanyola igrao do 56.minute kada ga je zamijenio Kovačić. Šahtar je, pak, u petak pobijedio na gostovanju Metalista iz Harkiva s 5-0. Srna zbog kazne nije bio prijavljen za utakmicu, a Eduardo nije ulazio u igru. Obojica konkuriraju za utakmicu protiv Real Madrida, objavio je ukrajinski klub.

Srna
Srna AFP/AFP PHOTO