Benitez potvrdio da se Modrić oporavio, a mogao bi zaigrati sutra u Parizu

Modrić se ozlijedio protiv Bugarske tijekom kvalifikacijskog ciklusa

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Luka Modrić oporavio se od ozljede zadnje lože te bi mogao zaigrati u srijedu protiv PSG-a u trećem kolu Lige prvaka. Potvrdio je to i trener Rafael Benitez za esRadio.

“Ramos i Modrić modu igrati, za razliku od Benzeme. Kada je u pitanju Bale, ovih dana ćemo znati u kakvom je stanju. Benzemi sam pojasnio da sam ga izvadio iz igre u kako bih ga zaštitio. Želimo ga zaštititi kao zlato, a Modrić je još jedan igrač kojeg moramo paziti”, rekao je Benitez.

Sukob s Ronaldom

Na pitanje novinara kakav je odnos između Bale i Cristiana Ronalda odgovorio im je da je sasvim dobar i da je najvažnije da imaju isti cilj, a to je pobjeda momčadi. Španjolski mediji pisali su ovih dana i o lošim odnosima najveće klupske zvijezde i trenera, a Benitez im je poručio da je umoran od čitanja takvih stvari.

Podsjetimo, Modrić se ozlijedio protiv Bugarske tijekom kvalifikacijskog ciklusa za odlazak na Euro, a prve prognoze govorile su da će se na travnjak vratiti početkom studenog, međutim AS je u ponedjeljak objavio da se veznjak Reala osjeća dobro i spremno za nastup protiv pariške momčadi.