Bilić nakon još jedne pobjede kaže kako nema nikakvih očekivanja, osim da klub ostane u ligi

West Ham je upisao još jednu gostujuću pobjedu i to kod bolje plasiranog Palacea

Slaven Bilić
FOTO: AFP

Nakon još jedne pobjede West Hama u gostima, kojom su se privremeno probili na treće mjesto, Slaven Bilić je izjavio kako nema nikakvih očekivanja osim onog da klub ostane u ligi.

Zadovoljni trener

“Još nije svibanj, tek je listopad. Naš je cilj raditi naporno i igrati dobro. Ako ne bude ozljeda i uz pomoć sreće skupljat ćemo bodove. Sretan sam s načinom na koji smo igrali u prvom poluvremenu. Željeli smo što prije zabiti, ali nam to nije pošlo za rukom. Ponekad moramo mijenjati strane brže, ali sam sveukupuno zadovoljan. Nije lako zabiii protiv ekipe koja se brani s devetoricom”, kaže Bilić.

Euforija oko rezultata

“Igrali su na konranapade. Bili su brzi i opasni pa smo morali biti strpljivi. Reako sam igračima da zaborave Arsenal, Liverpool i Man City. Ovo je utakmica koju sam najviše čekao. Morali smo se bodovno izjednačiti s njima”, rekao je bivši hrvatski izbornik te je nastavio.

“Igramo s malo više strpljenja u gostima nego kod kuće. Doma ponekad to izgleda poput košarkaške utakmice s vremenom od 24 sekunde za odigrati napad”, poručio je Bilić. Još je jednom ponovio kako ne mogu smanjiti euforiju, odnosno očekivanja navijača, sve dok ne počnu gubiti utakmice, a to ne žele.