Bilićev West Ham nadoknadio zaostatak od dva pogotka, Aguerovih pet golova u 20 minuta

Andrej Kramarić nije bio ni na klupi Leicestera

Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero (R) reacts after scoring their first goal during the English Premier League football match between Manchester City and Newcastle United at The Etihad Stadium in Manchester, north west England on October 3, 2015.
RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić sa svojim West Hamom uspio je nadoknaditi zaostatak od dva gola i odigrati 2-2 na gostovanju kod Sundrlanda u osmom kolu engleske Premier lige. Vrijedi izdvojiti da je aktualni viceprvak, Manchester City, na svojem terenu pobijedio Newcastle sa 6-1, a u tom susretu je pet golova u 20 minuta postigao napadač Građana Sergio Aguero. To je najbržih pet golova ikad u Premier ligi.

U prvoj utakmici osmog kola Crystal Palace je s 2-0 svladao WBA.

https://twitter.com/Bonus_247/status/650342644632186880

U drugim susretima Leicester, za koji hrvatski napadač Andrej Kramarić nije bio ni na klupi, je pobijedio na gostovanju kod Norwicha 2-1, a na gostovanju je slavio i Stoke koji je s 1-0 pobijedio Aston Villu. Bournemouth je odigrao 1-1 s Watfordom.

Zadnju utakmicu dana igraju aktualni prvak Chelsea i Southampton, a taj susret počinje u 18 sati i 30 minuta.