Bivši Realov predsjednik smatra da je moguć Ronaldov odlazak iz kluba

'Mislim da će odluku donijeti krajem sezone', izjavio je Calderon

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo sits on the ground during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Malaga CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 26, 2015.    AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

Nesumnjivo je Cristiano Ronaldo želja velikog broja klubova, no malo je onih koji si portugalskog napadača Real Madrida mogu priuštiti. Jedan od takvih je Paris Saint-Germain o čijem se interesu već pisalo.

Spominjale su se i konkretne ponude, no iz španjolskog kluba stizale su odbijenice uz bilo kakve napise koje su vezale Ronalda s nekim drugim poslodavcem. No, da bi se nešto sljedećega ljeta moglo dogoditi neizravno je potvrdio nekadašnji predsjednik kluba Ramon Calderon. Iako više nije na dužnosti u klubu, nema sumnje da je dobro upoznat sa Ronaldovom situacijom u njemu, pa njegove riječi treba promatrati drugačije u odnosu na naklapanje ulice.

Odlazak je moguć

“Čuo sam glasine o interesu PSG-a. Kao bivši predsjednik kluba čiji sam i navijač, nadam se da to rastanka neće doći. Ali, u svijetu nogometa je sve moguće i zato smatram da je i njegov odlazak moguć”, kazao je Calderon i zaključio:

“On sada ne izražava želju za odlaskom, a mislim da će odluku, koja će biti bazirana na tome kako se osjeća i koliko će naslova osvojiti, donijeti krajem sezone. PSG ili Manchester United mogu si ga priuštiti, no i da ga Real proda za sto milijuna eura, imat će novca, ali igrača poput njega neće više nikad moći kupiti.”