Brazil (koji ne zna za poraz u ovom Dunginom mandatu) svladao Meksiko

Bila je ovo deveta uzastopna pobjeda Brazila od povratka izbornika Dunge

Brazil's Philipe Coutinho (L) vies for the ball with Mexico's Javier Guemez during a friendly football match in preparation for the Copa America Chile 2015 at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, on June 7, 2015. AFP PHOTO / Rubens CHIRI
FOTO: AFP

Nogometna reprezentacija Belgije u prijateljskoj je utakmici igranoj na Stade de Franceu kao gost svladala Francusku sa 4-3 (2-0).

Gosti su u prvom poluvremenu stigli do prednosti zahvaljujući dvama pogocima Fellainija (18, 43), na 3-0 početkom nastavka povisio je Nainggolan (50), da bi ubrzo potom uslijedila još dva pogotka, oba s bijele točke. Prvo je Valbuena (53-11m) smanjio na 3-1, ali odmah potom je Hazard (54-11m) vratio Belgiji prednost od tri gola.

Francuska je u samoj završnici ublažila poraz, strijelci su bili Fekir (89) i Payet (90+1). Utakmicu Francuska – Belgija vodila je hrvatska sudačka postava na čelu s glavnim sucem Marijom Strahonjom.

Dunga i dalje bez poraza

Brazil je, pak, ugostio Meksiko i svladao ga 2-0, upisavši i devetu pobjedu u jednako toliko utakmica od kada je na klupu momčadi ponovno zasjeo izbornik Carlos Dunga. Liverpoolov Philippe Coutinho zabio je prvijenac u dresu reprezentacije, a konačan rezultat postavio je Diego Tardelli.

Inače, Dunga je u prvom mandatu Brazil vodio od 2006. do 2010. godine.

Rezultati zanimljivijih prijateljskih utakmica:
Irska – Engleska 0-0
Rusija – Bjelorusija 4-2
Francuska – Belgija 3-4
Srbija – Azerbajdžan 4-1
Brazil – Meksiko 2-0