Brbić progovorio o rasprodaji igrača, kaže da je Hajduk napravio dobar posao

Četiri nogometaša napustila su Hajduk tijekom zadnjeg prijelaznog roka

Marin Brbić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Anton Maglica, Mijo Caktaš, Andrija Balić i Goran Milović napustili su Hajduk tijekom siječnja, no predsjednik kluba Marin Brbić tvrdi da se ne radi o rasprodaji te da će momčad i dalje biti konkurentna.

Kalinić ostao

“Maglica je otišao planski, Caktaš je po klauzuli mogao otići za unaprijed definiranu odštetu, a za Milovića smo dobili odličnu ponudu. Jedina prava prodaja je Balić. On ne bi otišao da smo Kalinića prodali Englezima. Balić je želio otići, a svi smo skupa zaključili da je to za nas jako dobar posao”, rekao je Brbić za 24 sata.

Andrija Balić
Andrija Balić

Legija stranaca

U međuvremenu u klub su došla dva nogometaša. Manuel Arteaga, 21-godišnji napadač iz Venezuele, te argentinski napadač Leandro Velez (25).

“Pretvaramo li se u legiju stranaca? Ma kakvi. Terenutno smo prisiljeni popuniti momčad igračima iz inozemstva, ali će u budućnosti omladinski pogon biti naš najveći oslonac”, tvrdi predsjednik Hajduka. Osvrnuo se na i na ono što predstoji u nastavku prvenstva.

Goran Milović
Goran Milović

Očekivanja od Vlajčevićeva nasljednika

“Sigurno će nam nedostajati Caktaš i Milović, ali imamo dobre zamjene”, kaže Brbić te odbacuje tvrdnje da je obećao trofeje.

“Rekao sam kako nam je želja boriti se za njih i napravit ćemo sve da ih osvojimo”, poručio je Brbić pa je potvrdio da je klub odbio osam milijuna eura ponuđenih za Nikolu Vlašića.

Također, rekao je kako od novog disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića očekuje promjene na bolje te da bude pošteniji od prethodnog, Krešimira Vlajčevića.