Nije odigrana niti prva, a iz Hajduka javljaju da je Poljud rasprodan za uzvratnu utakmicu sa Slovanom

U konkurenciji za utakmicu sa Slovanom u Češkoj trener Burić ima 20 igrača

Navijači Hajduka na Poljudu
FOTO: PIXSELL

Iako će tek u večeras odigrati prvu utakmicu doigravanja za Europsku ligu protiv Slovana u gostima, na Hajdukovoj službenoj sranici objavljena je vijest da više nema ulaznica u slobodnoj prodaji za uzvrat koji je na rasporedu sljedećeg četvrtka.

“Kao što smo najavili u slučaju da ostane dio ulaznica koje su blokirane/rezervirane za pretplatnike, klub će naknadno obavijestiti o prodaji istih”, piše u obavijesti.

Burićev popis

Podsjetimo, prošlog četvrtka klub se na svojim internestskim stranicama pohvalio da u prodaji više nema ulaznica za sjever, da bi sedam dana kasnije stigla vijest da ih nema više nikako. To je svakako veliki poticaj momčadi Damira Burića uoči prve utakmice čiji tekstualni prjienos možete od 19 sati opratiti na Telegramu.

Nogometaši Hajduka su, inače, u srijedu navečer trening na stadionu u Nisy, a u konkurenciji za utakmicu trener Burić ima 20 igrača:

Dante Stipica, Hrvoje Milić, Maksim Bilyi, Goran Milović, Jefferson de Jesus Santos, Artem Radčenko, Nikola Vlašić, Anton Maglica, Franck Ohandza Zoa, Tonći Mujan, Josip Juranović, Mijo Caktaš, Elvir Maloku, Toma Bašić, Marko Bencun, Tino Sven Sušić, Tomislav Kiš, Ante Roguljić, Lovre Kalinić i Andrija Balić.