HNS je potvrdio da će Vatreni za vrijeme Eura boraviti u elitnom odmaralištu u Normandiji, a mi smo već pisali o tome

Deauville je od Pariza udaljen dva sata vožnje vlakom

FOTO: Euro 2016

Za utakmice skupine protiv Turske u Parizu (12. lipnja), Češke u Saint-Etienneu (17. lipnja) i Španjolske u Bordeauxu (21. lipnja), te eventualni nastavak natjecanja na Euru 2016. hrvatska nogometna reprezentacija pripremat će se na sjeveru Francuske, u Normandiji, potvrdio je HNS.

Hôtel du Golf Barrière u Deauvilleu bit će mjesto gdje će boraviti izabranici Ante Čačića i stručnog stožera.

Izabrao Kovač, potvrdio sadašnji izbornik

Mjesto je izabrao bivši izbornik Niko Kovač, a sadašnji je izbornik potvrdio rezervaciju. Hotel ima 159 soba i 11 apartmana, bazen, teretanu, uz hotel su tri teniska terena i dva golf igrališta (što je odgovaralo pasioniranom golferu Kovaču).

Deauville_05
Euro 2016

Nogometna igrališta nalaze se u Deauvilleu, udaljenom desetak minuta vožnje. Pet igrališta (dva travnata dimenzija 105×68 metara) nalaze se uz hipodrom, jednom od znamenitosti mjesta na La Mancheu. Hrvatski reprezentativci neće biti najpoznatiji posjetitelji mjesta od četiri tisuće stanovnika.

Filmske zvijezde dolaze svake godine

Deauville, kao i cijela regija, poznati su po uzgoju konja, tako da su mnogi dobrostojeći česti gosti. Ovo normandijsko mjesto poznato je i po kockarnici, te nekoliko filmskih festivala, posebno po Deauville American Film festivalu, na koji svake godine dođu i zvijezde s A liste Hollywooda.

Čačić je za pripreme odabrao odmaralište u Normandiji
Čačić je za pripreme odabrao odmaralište u Normandiji PIXSELL

Prometna povezanost je dobra, do Pariza je manje od dva sata vlakom, a do Saint-Etiennea (520 kilometara zračne udaljenosti) i Bordeauxa (500 km) se može otputovati s nekoliko obližnjih aerodroma (Deauville, Le Havre, Caen) tako da neće biti problema s odlaskom u mjesta gdje se odigravaju utakmice.

Zabavnih sadržaja za one koji posjete bazu reprezentacije ima dovoljno, kao i smještajnih kapaciteta, a jedino bi visoke cijene, čak i za francuske prilike, mogle biti problem.

Gepostet von Hôtel Barrière L'Hôtel du Golf Deauville am Sonntag, 29. März 2015