Cantona nahvalio Modrića pa ga usporedio s Guardiolom i Xavijem

'Nevjerojatno da s 4,5 milijuna stanovnika imate toliko puno sportskih rezultata'

FOTO: DPPI media/DPPI media

Bivši francuski nogometaš i legenda Manchester Uniteda Eric Cantona nahvalio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića kojeg je, kao i mnogi drugi, nazvao najvažnijim igračem Real Madrida.

Maradona iznad svih

– Sviđa mi se Modrić. Kad on igra za Real Madrid, Real je dobar. Kad on ne igra, Real nije dobar. On je najvažniji igrač, kao što je Guardiola bio u Barceloni ili Xavi. Dobar je u obrambenim zadacima. Dobar je s loptom. Ima odličan pregled igre i odličnu tehniku. Ima sve. Jako je važan igrač – izjavio je Cantona za HRT. Prije toga upitan je tko je za njega najbolji nogometaš u povijesti.

– Ja volim Maradonu. Tu su Zidane, Platini, Pele, ali Maradona je više od igrača – rekao je Cantona nakon čega je dao komentar o Modriću. Uz to je je izjavio kako je nevjerojatno da Hrvatska s 4.5 milijuna stanovnika ima toliko puno sportskih rezultata.

– Pa to je kao pola Pariza, a Francuzi ne uspijevaju postići takve rezultate, ovo je fantastična zemlja – dodao je Cantona. Popularni Francuz trenutno boravi u Hrvatskoj, gdje u okolici Šibenika snima dječji film ‘Anka’.

https://www.youtube.com/watch?v=r7RMfj4WRRw