Čini se da bi Andrea Pirlo mogao na kraju sezone otići iz Juventusa

U utorak će odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Real Madrida

Juventus' midfielder Andrea Pirlo gestures during the Italian Serie A football match between Juventus and Fiorentina on April 29, 2015 at the "Juventus Stadium" in Turin.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Jedan od najboljih talijanskih nogometaša u posljednjih 15-ak godina, Andrea Pirlo (35), izjavio je u ponedjeljak kako bi na kraju sezone mogao napustiti Juventus. Uz to spomenuo je mogućnost nastavka karijere u američkom MLS-u jer prema njegovim riječima ne bi mogao zaigrati niti za jedan drugi klub u Italiji.

– Završiti karijeru u Juventusu s naslovom Lige prvaka bio bi san. Ipak, to ne znači da bi prestao igrati. Namjeravam igrati dok ću god imati želju svakodnevno odlaziti na treninge – rekao je Pirlo pa je dodao kako bi mu osvajanje Lige prvaka bio najbolji način za zavšetak karijere u Juventusu.

Posljednji klub u Italiji

– Ne bih otišao u neki drugi talijanski klub. Juventus će biti moj posljednji klub u Seriji A, što god da se dogodi. MLS je jedna od ideja, ali u ovom trenutku nemam nikakav dogovor. Juve mi je jedini u mislima. U svakom slučaju, prvo mi je na pameti osvajanje Lige prvaka, a sve ostalo će doći poslije – poručio je Pirlo.

Podsjetimo, Juventus će u utorak navečer na svom stadionu odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Real Madrida.