Čini se da bi Halilović mogao iz Barcelone, ali Katalonci žele mogućnost ponovnog otkupa njegova ugovora

Alen Halilović bi iz Barcelone mogao otići za šest milijuna eura

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativa Alen Halilović mogao bi ovoga ljeta preseliti iz Barcelone i sreću potražiti u nekom od engleskih Premierligaša. U utrci za veznjakom prednjače West Ham menadžera Slavena Bilića i Everton.

Tvrdi to dio španjolskih, a prenose engleski mediji koji podsjećaju da je 19-godišnji Halilović nevjerojatno talentiran igrač koji stilom podsjeća na starijeg kolegu iz reprezentacije i člana momčadi madridskog Reala Luku Modrića.

Nametanje Enriqueu

Halilović, koji je član Barcelone B, se trenutačno nalazi sa najjačom Barceloninom postavom na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama gdje se trudi steći povjerenje stratega kluba Luisa Enriquea i osigurati si ostanak u redovima španjoskog prvaka.

Dodajmo da se Barcelona nije u potpunosti spremna odreći Halilovića pa se u tekstu španjolskih medija spominje da bi u slučaju odlaska Hrvata iz kluba u klupsku blagajnu trebalo pristići šest milijuna eura. Barcelona bi pritom bila u mogućnosti u razdoblju od dvije godine od sklapanja posla ponovno otkupiti prava na Halilovića.