Čini se da su Delije ipak došle na utakmicu Dinama i Olympiakosa, ova fotografija s Twittera je dokaz

Transparent navijača Crvene zvezde navodno je snimljen na Ravnicama

FOTO: Twitter/Screenshot

Premda je potvrđena zabrana dolaska na stadion gostujućih navijača tijekom utakmice Dinama i Olympiakosa, čini se da je grčka momčad došla uz pratnju. Vidljivo je to po jednoj objavi koja je zaživjela putem Twittera, a koju možete vidjeti ovdje:

“GNK Dinamo i FC Olympiacos su se dogovorili kako na međusobnim susretima 3. i 4. kola Lige prvaka na Maksimiru odnosno Georgios Karaiskakis stadionu neće biti gostujućih navijača. Radi se o sigurnosnoj procjeni i odluci koju su klubovi donijeli nakon međusobnog sastanka te o istoj obavijestili Uefu”, podsjetnik je koji je u ponedjeljak objavio zagrebački klub, a koji se odnosi na večerašnju i ‘uzvratnu’ utakmicu u skupini.

Delije simpatiziraju Olympiakos

Bojazan da bi se Olympiakosovi navijači mogli udružiti s Delijama, pristalicama beogradske Crvene zvezde, ali i tog grčkog kluba, ovom je fotografijom dobila i potvrdu realizacije plana.

Za nadati se je da incidenata neće biti, no treba i podsjetiti da su u ponedjeljak napadnuta dvojica Grka koji su u Zagrebu po novinarskoj dužnosti.