Čini se da u Chelseaju nisu spremni odreći se svog kapetana (koji je najavio da napušta klub na kraju sezone)

Njegova izjava o rastanku izazvala je reakciju londonskog kluba

Chelsea's captain John Terry (R) acknowledges spectators' applauss at the end of a friendly match with Sydney FC in the ANZ Stadium in Sydney on June 2, 2015.  AFP PHOTO/ Saeed KHAN --IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE--
FOTO: AFP

Vrlo brzo nakon što je John Terry izjavio da krajem sezone napušta redove kluba u kojem je 1998. godine započeo profesionalnu karijeru, stigao je i zaokret u priči koja bi mogla rezultirati njegovim produljenjem ugovora sa Chelseajem.

“Neće biti bajkovitog kraja, neću se umiroviti kao igrač Chelseaja. Prošloga sam tjedna doznao kako mi neće biti produžen ugovor, a ja sam morao znati hoće li se to dogoditi tijekom siječnja, jer je tako bilo svake godine do sada”, kazao je 35-godišnji nogometaš u najavi svog odlaska.

Moglo bi doći do promjene

Je li pritom uistinu pomislio otići ili samo izazvati reakciju kluba manje je važno, no činjenica jest da su aktualni engleski nogometni prvaci reagirali. Barem tako tvrdi novinar Talksporta Ian Abrahams u objavi na svom Twitter-profilu u kojoj piše da je klub spreman na daljnju suradnju sa svojom legendom.

Potvrđuje londonski nogometni velikan razgovor sa kapetanom svoje momčadi i priznaje da je bilo govora o produljenju suradnje dviju strana koja službeno završava krajem aktualne sezone. U nizanju epiteta na Terryjev račun kazuje se i da premda ponuda o produljenju ugovora nije aktualna ta bi se situacija u nadolazećim mjesecima mogla promijeniti.