Čini se da Wenger ispravlja pogrešku staru dvije godine (i dovodi Higuaina)

Arsenal je u pregovorima s Napolijem kojeg su pokušali dovesti 2013. godine

Napoli's forward from Argentina and France Gonzalo Higuain celebrates after scoring during the Italian Serie A football match SSC Napoli vs AC Milan on May 3, 2015 at the San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / CARLO HERMANN
FOTO: AFP

Ono što nisu uspjeli 2013. godine čelni ljudi londonskog Arsenala pokušat će sada. Gonzalo Higuain ponovno je želja Arsenea Wengera koji traži dodatnu snagu u napadu i koji je ovog argentinskog reprezentativca u klub pokušao dovesti prije dvije godine.

Tada su u Arsenalu napravili pogrešku i umjesto da su sve snage bacili na dovođenje Higuaina, okrenuli su se mislima prema Luisu Suarezu. Urugvajac je u konačnici ostao u Liverpoolu još jednu sezonu prije no što se otisnuo u Barcelonu. Po okončanju te priče Arsenal je zakasnio vratiti se Higuainu koji je već dogovorio suradnju s Napolijem za kojeg je u 58 utakmica ove sezone postigao 29 golova uz 11 asistencija.

Zov Lige prvaka

Unatoč njegovim golovima, Napoli nije uspio izboriti nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. S druge strane, Arsenal jest i u klubu se nadaju da bi to moglo ponukati Argentinca da im napokon dođe. Kontakti su, javljaju neki talijanski mediji, već uspostavljeni.

Milner u Liverpoolu

Dodajmo ovome da je James Milner nakon razdoblja razmišljanja odlučio da mu je Arsenal manje atraktivna lokacija od Liverpoola s kojim je, javljaju engleski mediji, praktički sve dogovorio i s kojim još samo nedostaje potpis ugovora o suradnji.

Veznjak Manchester Cityja krajem mjeseca postat će slobodan igrač.