Clippersi nadoknadili -28 i pobijedili, a Lakersi poraženi sa 39 koševa razlike

Curry, Thompson i Barnes kombinirano su ubacili 71 koš za Warriorse

FOTO: AFP/AFP

Razliku od 28 poena u korist suparničke momčadi nadoknadili su Los Angeles Clippersi u predsezonskoj utakmici NBA lige igranoj u noći na petak, te pritom i svladali sastav Portland Trail Blazersa rezultatom 115-109.

Ukupno 22 poena, osam skokova i pet asistencija dobili su Clippersi od Blakea Griffina, a 19 je, od čega 14 u posljednjoj četvrtini, isporučio veteran Paul Pierce. U redovima poražene gostujuće momčadi posebno je raspoložen bio Damian Lillard s 39 poena i devet asistencija. Sjajnu večer, otvorenu s 14 koševa, šest asistencija i četiri skoka u uvodnih samo devet minuta utakmice, kasnije je ipak malo pokvario sa osam izgubljenih lopti i šutom za tri poena 1-10.

Spomenimo i uvjerljivu 136-97 pobjedu prvaka Golden State Warriorsa protiv druge momčadi iz Los Angelesa, Lakersa. Stephen Curry (deset asistencija) i Klay Thompson ubacili su po 24 poena svaki, a jednog manje dodao je Harrison Barnes. Devetnaest koševa za Lakerse, koji su igrali bez Kobea Bryanta, postigao je Lou Williams. Iz te utakmice treba izdvojiti i ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=LLIRVGdlviY