Ćorić kaže da želi napustiti Dinamo zbog odnosa prema njemu, a žao mu je i što nema Boysa

Održao je presicu u obiteljskom kafiću i svojom objavom potpuno šokirao

Izbrisana Ćorićeva objava na Instagramu
FOTO: screenshot/instagram

Dan nakon što je Dinamo izgubio od Olympiacosa na gostovanju u Ligi prvaka, Maksimir je uzdrmala neočekivana vijest. Ante Ćorić je sazvao presicu u obiteljskom kafiću i svojom objavom potpuno šokirao, piše Goal.com. “Gotovo je, želim otići iz Dinama! Ne igram, nisam im potreban, ovo više nema smisla”, požalio se 18-godišnji Ćorić, koji je istaknuo da je glavni razlog za odlazak odnos kluba prema njemu.

Prije nekog vremena govorilo se da je interes za njegov transfer pokazao portugalski Porto, ali u Dinamu nisu htjeli prodati tu mladu zvijezdu koja s Modrima ima ugovor do ljeta 2020 godine.

Naime, Ćorić se nešto kasnije oglasio na društvenoj mreži Instagram, i oprogovorio o medijskom istupu, ali je ubrzo obriso svoju objavu.Tamo je pisalo: “To je sve i sta pišu radi minutaže pa i nije radi toga imam 18 godina i dosta igram naravno u zadnje vrijeme me ne stavlja svi znaju zasto al odnos prema meni od stožera nije vise ni blizu kosto je bio i zao mi je da tako odjednom okrenu leđa zato molim vas nemojte okretat da je samo radi minutaže nego je radi odnosa, ODNOSA a na slici vidite moj san hvala svim navijačima zao mi je da nema naših Bad Blue Boysa da su svi zajedno na utakmici da nas bodre zao mi je tog VOLIM TE DINAMO”

Izbrisana Ćorićeva objava na Instagramu
Izbrisana Ćorićeva objava na Instagramu screenshot/instagram

Malo kasnije je stavio novu objavu u kojoj više nije bilo fotografije Bad Blue Boysa, a nadopisano sljedeće: “Nažalost u životu ponekad ne bude sve onako kako smo zamislili. Igrati za Dinamo je ostvarenje moga sna, kao što bi bilo svakom klincu koji voli nogomet i Dinamo. Iako je Dinamo u meni i ja u njemu izgleda da mu nisam potreban. Ne, nisam ovu odluku donio ishitreno niti iznenada kako pojedini pišu ili kao glavni razlog navode nezadovoljstvo minutažom i neigranje. Mlad sam i sa svojih 18 godina svjestan sam da je veliko igrati u klubu koji osvaja 10 uzastopnih naslova i igra ligu prvaka. Iako u zadnje vrijeme je minutaža sve manja, a koji su razlozi u to ne bih ulazio.”

https://instagram.com/p/9vNZ_OMyLL/?taken-by=ante_coric24

O svojem nezadovoljstvu oglasio se nakon utakmice s Olympiacosom, kada je objavio sliku svojeg dresa uz opis “Suho kao barut”.

https://instagram.com/p/9riPD-MyIH/

Igrač koji je često isticao kako ga ne zanimaju transferi, jer nogometno ime želi izgraditi u Dinamu, teško ove sezone podnosi činjenicu što kod trenera Zorana Mamića nema punu minutažu.

Samo tri puta odigrao 90 minuta

U 16 utakmica, u koliko je nastupio, samo je u tri odigrao svih 90 minuta. Devet je puta bio u prvih 11.

“Ovdje mi očito nije suđeno. Odrastao sam na maksimirskom sjeveru, oduvijek sanjao da ću igrati za Modre. Dugo su me nagovarali da potpišem ugovor, budem vjeran klubu, a onda se dogodilo to da su mi okrenuli leđa. Nitko mi čak ni ne želi reći zašto ne igram”, otvorio je mladi Ćorić dušu.

‘Ako ne mogu u Dinamu…’

“Ako ne mogu igrati u Dinamu, igrat ću negdje drugdje”, dodala je mlada Dinamova nada.

Dok se čeka kazna za Ademija, a momčad još ima male šanse za europsko proljeće, ovo je novi šok, kakvom se zasigurno u Dinamu nisu nadali.