Dinamova mlada zvijezda ne želi u Real Madrid, Porto mu je puno privlačniji

Hrvatski nogometaš smatra da bi u portugalskom klubu lakše do minutaže

FOTO: PIXSELL

Osamnaestogodišnja zvijezda zagrebačkog Dinama, izuzetno talentirani Ante Ćorić, ne želi karijeru nastaviti u velikom Real Madridu, već želi da mu sljedeći klub bude portugalski Porto, javlja 24 sata.

Iako zvuči nevjerojatno, Ćorić je navodno odbio Real Madrid. Hrvatski nogometaš smatra da taj transfer ne bi bio dobar za njegovu karijeru jer madridski klub nije poznat kao momčad koja daje mnogo prilika mladim nogometašima. Za 18-godišnjeg nogometaša zainteresiran je i portugalski velikan Porto, a transfer u taj klub, poznat po dobrom radu s mladima, Ćoriću je mnogo privlačniji.

12 milijuna

Predsjednik Porta Jorge Nuno Pinto da Costa navodno je oduševljen Ćorićem i htio bi mladog nogometaša što prije vidjeti u svojem klubu, a tamo bi, za razliku od Reala, mnogo lakše mogao do pozicije u prvoj momčadi i velike minutaže. Dinamo će za Ćorića tražiti najmanje 12 milijuna eura.

Podsjetimo, u četvrtak smo pisali da su predstavnici Reala u srijedu stigli u Zagreb na pregovore oko transfera Ante Ćorića, javio je Večernji list. Mladić koji nije u milosti obitelji Mamić bori se za minutažu u Dinamu, ali njegove kvalitete su navodno prepoznali u ‘kraljevskom klubu’, te se glavni klupski skaut Pedro Compaire našao s predstavnicima 18-godišnjeg veznjaka.

Nezadovoljan u Dinamu

Ćorić je prije još nekog vremena sazvao presicu u obiteljskom kafiću i svojom objavom potpuno šokirao, piše Goal.com. “Gotovo je, želim otići iz Dinama! Ne igram, nisam im potreban, ovo više nema smisla”, požalio se 18-godišnji Ćorić, koji je istaknuo da je glavni razlog za odlazak odnos kluba prema njemu.