Costa je upravo i službeno postao igrač Bayerna, za 30 milijuna eura bit će zamjena za Robbena

Bayern je na svojim stranicama potvrdio novog igrača koji je potpisao na pet godina

FOTO: fcbayern.de/Screenshot

Brazilski reprezentativac Douglas Costa i službeno je postao igrač minhenskog Bayerna, potvrdio je klub na svojim stranicama. Brazilac je s bavarskim klubom potpisao petogodišnji ugovor koji traje do 30. lipnja 2020. godine. Pretpostavlja se da je transfer vrijedan 30 milijuna eura.

Douglas je do sada nastupao za ukrajinski Šahtar, čiji je član bio pet godina, a za tim Darija Srne odigrao je 203 utakmice i postigao 38 pogodaka.

O tom transferu već se pričalo duže vrijeme, a sada je i službeno potvrđen. Podsjetimo, da će Costa postati igračem Bayerna potvrdio je prije nekoliko dana trener Šahtara Mircea Lucescu u razgovoru za Dolce Sport. Također, potvrdio je i da pregovori oko ovog transfera traju mjesecima.

Sličan Nizozemcu

“Razgovori traju od zime. Douglas se kod nas više nije mogao razvijajati. U Bayernu ga vidim na Robbenovom mjestu jer mu je dosta sličan. Tek su mu 24 godine tako da bi uskoro mogao doseći vrhunac” izjavio je Lucescu.

https://www.youtube.com/watch?v=0vXMjWyrGy0

Karijeru je Costa počeo u brazilskom Gremiju kojem se priključio s 11 godina. Ostao je tamo sve do siječnja 2010. godine kada je u transferu vrijednom šest milijuna eura prešao u ukrajinski klub.