Davor Šuker čestitao igračima na uspjehu, opet napao medije i malo se zabunio

Šuker kaže da će oni samo igrati nogomet, a neka ih mediji puste na miru

FOTO: PIXSELL

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija u utorak osigurala plasman na Europsko prvenstvo, taj uspjeh prokomentirao je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji se osvrnuo na navijače, ali i kritizirao medije.

“Čestitao bih igračima i nogometnoj obitelji na jednom velikom uspjehu. Zahvalio bi se svima koji su bili uvijek uz nas, koji su nam uvijek bili potpora. Nadam se da ćemo svi biti zajedno u Francuskoj i da ćemo ispuniti randevu”, prenosi Šukerovu izjavu HRT.

`Uvijek ima žita u kukolju`

HNS je onemogućio navijačima reprezentacije posjet zadnjih utakmica u kvalifikacijama, a na pitanje hoće li takva stituacija biti i u pripremnim utakmicama Šuker kaže: “Sad u 11 i 15 to nije nikoga briga, o tome ćemo u narednim danima. Prije svega bi se zahvalio svima koji su sretni zbog Hrvatske i nadam se da ćemo se svi vidjeti u kockastim dresovima u Parizu. Jer 98′ smo imali najveću i najbolju navijačku skupinu i nadam se da će to tako i biti”.

Zatim je to prokomentirao i riječima: “Uvijek ima žita u kukolju i to će uvijek tako biti.”

Za kraj se osvrnuo i na medije koje nije propustio kritizirati. “Mi ćemo samo igrati nogomet. Pustite nas više na miru. Napravili ste nam toliki pritisak da smo počeli razmišljati da li radimo dobar posao”, rekao je Šuker.