Šuker ishvalio reprezentaciju do 17 godina (i rekao da želi velik rezultat na Svjetskom)

Predsjednik HNS-a poručio da je Svjetsko prvenstvo uvijek Svjetsko prvenstvo

20.04.2015., Zagreb – U hotelu Westin odrzana je godisnja skupstina Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon zavrsetka skupstine odrzana je konferencija za medije. Predsjednik HNS-a Davor Suker. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija do 17 godina nedavno je u razigravanju Europskog prvenstva izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, koje se igra kasnije ove godine u Čileu, a njihov uspjeh je prokomentirao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji se nada novim uspjesima.

“To je odlična, pobjednička momčad. Drago mi je da ćemo biti sudionici prvenstva u dalekom Čileu. Ne želimo im nametati teret uspjeha, ali želimo im da se dobro pripreme, a iza njih je 11 utakmica kroz koje su pokazali da se na njih može računati”, prenosi njegovu izjavu službena stranica HNS-a.

Šuker puno očekuje

Šuker ima velika očekivanja od mladih nogometaša: “I oni su budućnost hrvatskog nogometa, mogli bi voditi A reprezentaciju na svjetskim smotrama u Rusiji i Kataru. Želim im puno sreće, nadam se da će hrvatski nogomet uvijek imati predstavnike na europskim i svjetskim prvenstvima”, rekao je.

Predsjednik HNS-a zatim je prokomentirao i nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Čileu: “Bit će puno naših ljudi, imat ćemo veliku podršku, a igračima i stručnom stožeru poručujem da je Svjetsko prvenstvo uvijek Svjetsko prvenstvo.”

“Svakome je drago osvojiti turnir u vlastitoj ulici, pa kako onda ne bi želio i veliko postignuće na Svjetskom prvenstvu, koje je najveći izlog, dobar početak da netko od tih igrača napravi veliku karijeru. Uvjeren sam da ćemo se radovati u Čileu”, poručio je Šuker.