Didier Drogba seli u MLS (osim ako mu Inter žurno ne ponudi dobar ugovor)

"Inter je velik klub i rado ću poslušati njihovu ponudu", poručio je Drogba

Chelsea's Ivorian striker Didier Drogba wears the crown holding a camera as he poses during the presentation of the Premier League trophy after the English Premier League football match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge in London on May 24, 2015. Chelsea were officially crowned the 2014-2015 Premier League champions.  AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.
FOTO: AFP

Kolonija velikih nogometnih imena u MLS-u uskoro bi se trebala pojačati za još jedno. Bjelokošćanski napadač Didier Drogba potvrdio je pregovore s jednim od klubova koji se natječu u toj ligi.

Već je otprije poznat interes New York Red Bullsa, a sada se zna i da Chicago Fire čeka dolazak nogometaša koji je u statusu slobodnog igrača čeka najbolju opciju. Ipak, ona američka mogla bi pasti u drugi plan požure li se u milanskom Interu donijeti odluku o angažmanu 37-godišnjaka.

Inter može biti opcija

“Trenutačno pregovaram s jednim klubom koji se natječe u MLS-u”, kazao je Drogba i osvrnuo se na mogući poziv u Seriju A:

“Inter je velik klub i rado ću poslušati njihovu ponudu budu li me kontaktirali. Ukoliko su zaista zainteresirani, svakako mogu biti opcija.”

Drogba je prošlu sezonu igrao za Chelsea, londonski klub za koji je u 381 nastupu postigao 164 gola i s kojim je osvojio četiri ligaška naslova i jedan u Ligi prvaka.