Diego Maradona poveo je sunarodnjake ragbijaške reprezentacije u pobjednički ples

Maradona je usput pokazao što zna tehnicirajući jajastom loptom

Former Argentina football international Diego Maradona waves a flag before a Pool C match of the 2015 Rugby World Cup between Argentina and Tonga at Leicester City Stadium in Leicester, central England, on October 4, 2015.
AFP PHOTO / PAUL ELLIS
RESTRICTED TO EDITORIAL USE, NO USE IN LIVE MATCH TRACKING SERVICES, TO BE USED AS NON-SEQUENTIAL STILLS
FOTO: AFP

Igrači argentinske reprezentacije u ragbiju proslavili su nedjeljnu pobjedu protiv izabrane vrste Tonga plesom s Diegom Maradonom koji ih je posjetio u svlačionici. Inače, njihova treća utakmica u skupini C završila je pobjedom 45-16. Sjajan je u pobjedi bio Nicolas Sanchez koji je prikupio 25 bodova za momčad na King Power stadionu, pa je i službeno proglašen igračem utakmice.

This is worth watching as Diego Maradona leads the post match celebrations after Argentina beat Tonga! #RWC2015 #ARGvTGA Watch the full match highlights at www.rugbyworldcup.com/video

Gepostet von Rugby World Cup am Sonntag, 4. Oktober 2015

Osim što je sunarodnjake počastio plesom, Maradona je pokazao što zna tehnicirajući jajastom loptom.

“Za mene je Maradona uvijek bio najbolji nogometaš svih vremena i lijepo je što nas je došao vidjeti. Održao je govor i poručio nam da je cijela Argentina uz nas. Zaplesali smo, sve ukupno je to bilo lijepo iznenađenje”, izjavio je argentinski trener Daniel Hourcade.