Dinamo je održao sjednicu Izvršnog odbora i poručio da vjeruje u nevinost braće Mamić

Zagrebački klub u četvrtak je održao sjednicu Izvršnog odbora

29.06.2014., Zagreb - Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik GNK Dinamo, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

U Dinamu su istaknuli da vjeruju da su Zoran i Zdravko Mamić nevini. Dinamov izvršni predsjednik Zoran Mamić i njegov brat, trener Dinama, Zoran nalaze se u istražnom zatvoru, a pod sumnjom su zbog utaje poreza. Zagrebački klub u četvrtak je održao sjednicu Izvršnog odbora, na kojoj su da će braća Mamić dokazati svoju nevinost.

Klub nastavlja raditi po Statutu

Priopćenje koje je Dinamo objavio na svojoj stranici prenosimo u cijelosti.

U četvrtak, 9.srpnja, održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj su se članovi složili oko stava kluba u vezi istrage koja se vodi protiv izvršnog predsjednika Zdravka Mamića i glavnog trenera Zorana Mamića.

Izvršni odbor GNK Dinamo vjeruje u nedužnost svojih vodećih ljudi, Zdravka i Zorana Mamića te bivšeg glavnog direktora Damira Vrbanovića, a prema jednom od osnovnih principa demokracije, rukovodeći se presumpcijom nevinosti, sigurni smo da će isto dokazati u daljnjem postupku.

U vremenu dok izvršni predsjednik i glavni trener nisu u mogućnosti obavljati svoje svakodnevne poslove klub nastavlja s radom prema Statutu, propisima i programskim aktivnostima.

Već krajem tjedna na Maksimiru se protiv Hajduka otvara prvenstvo, idući tjedan počinje Liga prvaka i sigurni smo da će momčad pokazati svoju kvalitetu i karakter.