Dinamo je slavio protiv Hajduka s 4:0, a Zdravko Mamić kaže da nije zadovoljan

Dinamo je u 34 kola upisao 25 pobjeda i devet remija uz razliku pogodaka 80-20

nogometnog saveza. Zdravko Mamic obratio se medijima. Photo: /PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nogometaši zagrebačkog Dinama uvjerljivo su u 34. kolu Prve hrvatske nogometne lige, rezultatom 4-0, na domaćem terenu pobijedili Hajduk i nastavili svoj niz neporaženosti u ovoj sezoni koji se sada protegnuo na svih 34 utakmica. Međutim, izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić izjavio je za Večernji list kako nije zadovoljan iako nije sporno da se radi o velikom rezultatu.

– Meni je u glavi ostalo prvo poluvrijeme u kojem smo, istina, mogli zabiti još tri-četiri gola, ali nisam bio sretan ni zadovoljan. U defenzivi nismo bili dobri, bilo je to prilično neodgovorno – rekao je Mamić pa je dodatno pojasnio svoje tvrdnje.

Brine ga Europa

– Sve gledam kroz prizmu Europe. Zato kažem da nisam bio zadovoljan. Imamo puno prostora za napredak, ali je istina da moramo ujednačiti momčad i formu – dodao je Mamić koji je zadovoljan činjenicom da je na Maksimir došlo 15 tisuća ljudi.

Dinamo nastavio niz protiv Hajduka

– To je podražaj koji nam je nedostajao. I prije sam rekao da nikad nećemo znati koliko je Dinamo jak, koliko nam momčad vrijedi, jer nemamo taj podražaj – rekao je Mamić za Večernji list.

Podsjetimo, Dinamo je u 34 kola upisao 25 pobjeda i devet neodlučenih rezultata uz razliku pogodaka 80-20. Ispred ‘modrih’ su još dvije utakmice. U idućem kolu Dinamo u nedjelju (24. svibnja) gostuje kod Istre 1961, a u posljednjem kolu (30. svibnja) dočekuje na maksimiru drugoplasiranu Rijeku.