Mediji pišu da su predstavnici Reala u Zagrebu, navodno zbog A. Ćorića

Dinamov veznjak bori se za minutažu jer je u nemilosti obitelji Mamić

16.09.2015., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina F, 1. kolo, GNK Dinamo - Arsenal FC. Ante Coric. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Vijest djeluje pomalo nevjerojatno, ali činjenice ne lažu. Predstavnici Reala su u srijedu stigli u Zagreb na pregovore oko transfera Ante Ćorića, javlja Večernji list. Mladić koji nije u milosti obitelji Mamić bori se za minutažu u Dinamu, ali njegove kvalitete su navodno prepoznali u ‘kraljevskom klubu’, te se glavni klupski skaut Pedro Compaire našao s predstavnicima 18-godišnjeg veznjaka.

Ne želi u Real

Naravno, Realova ponuda mora zadovoljiti i čelnike hrvatskog prvaka, ali pitanje je tko je u Dinamu ovlašten za pregovaranje dok je Zdravko Mamić u zatvoru, a i kada izađe na slobodu pod jamčevinom ne smije obavljati svoju funkciju u klubu.

U međuvremenu, Goal je objavio da će Ćorić odbiti Real zbog straha da tamo ne bi dobio pravu minutažu, a zbog toga niti klubovi poput Manchester Cityja ili PSG-a nisu mjesta gdje bi želio nastaviti karijeru. Činjenica je da oni prilike daju samo dokazanim igračima, a obitelj Ćorić svjesna je kako Ante mora napredovati da bi tek onda jednog dana mogao funkcionirati u takvim sredinama.

Kako bilo, Realovi emisari su stigli u Zagreb. Nakon naklapanja o interesu brojnih klubova za veliku nadu, realovci su bili konkretni, a njihov interes je procurio u javnost. Ćorić je, inače, u srijedu objavio zanimljivu fotografiju na Instargamu gdje se nalazi u društvu svog menadžera Andyja Bare.

https://www.instagram.com/p/_UkotqMyGz/?taken-by=ante_coric24