Dinamovi igrači zadovoljni su remijem kod Istre, kažu da ih je to napunilo samopouzdanjem

Modre u utorak očekuje uzvratna utakmica doigravanja Lige prvaka

22.08.2015., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv 1. HNL, 07. kolo, NK Istra 1961 - GNK Dinamo.. Photo:
FOTO: PIXSELL

Nogometaši Dinama odigrali su 1-1 na gostovanju kod Istre u subotu u 7. kolu Prve hrvatske nogometne lige i sačuvali prvo mjesto na tablici. U zagrebačkom klubu svi su usredotočeni na uzvratnu utakmicu doigravanja Lige prvaka protiv Skenderbeua. Dinamo je u prvom susretu u Albaniji pobijedio 2-1 i sada mora potvrditi prolaz u završnu fazu Lige prvaka, a nogometaši kažu da ih je pobjeda u Puli napunila samopouzdanjem.

” Nikada nije lako iz Pule uzeti bodove, ali mislim da smo danas ipak zaslužili pobjedu. Unatoč tome što je završilo neriješeno mogu reći da smo odigrali dobru utakmicu, dominirali i stvorili puno prilika. Nismo dobili, ali ovakvom igrom smo se napunili samopouzdanjem uoči Lige prvake. Veselimo se toj utakmici i vjerujemo da u pravoj atmosferi skupa s navijačima možemo slaviti. Moja igra? Hvala na čestitkama i moram reći da se zaista jako dobro osjećam, dižem se iz treninga u trening i vjerujem da ću kroz utakmice brzo doći do prave forme”, prenosi klupska stranica izjavu Domagoja Antolića.

Nadaju se mnoštvu navijača u utorak

Slično razmišlja i Junior Fernandes koji se nada dobroj ispunjenosti stadiona u utorak. “Ima ovakvih utakmica kada lopta jednostavno neće ući u gol koliko god mi prilika stvorili. Ne može se dobiti svaka utakmica, ali našom igrom i brojem prilika koje smo danas stvorili smo stvarno zaslužili sva tri boda. Ništa, Istra je iza nas i idemo dalje. Bili smo maksimalno koncentrirani danas na Istru, ali sada kada je to prošlo “prebacujemo” se u glavi na Skenderbeu i Ligu prvaka; to je utakmica koju svi jedva čekamo. To su susreti za koje se živi i nadam se da će stadion biti pun”, rekao je.

Razmišljanja je podijelio i Ante Ćorić. “Volim igrati u Puli, na ovom stadionu sam zabio prvi seniorski gol za Dinamo i jednostavno sam uvijek ovdje dobro osjećam pa je tako bilo i danas. Odigrali smo dobru utakmicu kao ekipa, stvarno dominirali cijelu utakmicu, stvorili puno prilika po dosta teškom terenu i zaslužili pobjedu, ali nismo zabili. Unatoč tome mislim da smo svojom igrom, pristupom i borbom do zadnje minute ispisali lijepu pozivnicu navijačima za utorak”, završio je.