Mamić i dvostruki strijelac Hodžić puni su samopouzdanja nakon pobjede nad Zagrebom

Dinamo je na gostovanju u četvrtom kolu HNL-a pobijedio Zagreb s 2-0

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamo je s 2-0 pobijedio Zagreb na gostovanju u četvrtom kolu Prve hrvatske nogometne lige, a nakon tog dvoboja trener Modrih Zoran Mamić nije skrivao zadovoljstvo. Kaže da će ta pobjeda mnogo značiti njegovoj momčadi uoči dvoboja s Moldeom u 3. pretkolu Lige prvaka koji se igra u utorak.

“Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi koja će cijeloj ekipi dodatno dignuti samopouzdanje uoči uzvrata u Norveškoj; posebno jer smo prikazali dobru igru. Nismo dozvolili Zagrebu razviti kvalitetnu pas igru koju imaju inače i to je rezultiralo da smo dominirali. Naravno, uvijek ima loših stvari pa me tako danas nije zadovoljio veliki broj prilika na 20-ak metara koje opet nismo razigrali, no pobjeda je potpuno zaslužena”, izjavio je Mamić za gnkdinamo.hr.

Hodžić je igrač utakmice

Oba gola za Dinamo postigao je Armin Hodžić kojeg je Mamić posebno pohvalio. “Radi se o pravom igraču i drago mi je da je ozljeda iza njega; na sve načine. Trebaju mu utakmice jer ste vidjeli da je zadnjih desetak minuta “skoro umro” na terenu, ali svakako je bio igrač utakmice”, kazao je.

Hodžić je o utakmici za Dinamovu stranicu rekao: “Došli smo ovdje po pobjedu, znali smo da je Zagreb neugodan i odigrali smo dobru utakmicu te zasluženo nosimo u Maksimir bodove i spremni idemo u Norvešku. Naravno da sam sretan i zbog svojih golova jer sam napadač i to mi je posao. Krenulo me je ove sezone, odlično se osjećam kada sam zdrav i igram, ali puno je važnije da mi dobivamo, a ne tko zabija golove.”