Dino Špehar raskinuo ugovor s Dinamom pa postao novi igrač Splita

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Istri 1961 gdje je zabio tri pogotka

08.06.2012., pomocni stadion na Maksimiru, Zagreb - Memorijalni turnir Mladen Ramljak, skupina A, utakmica kadeta GNK Dinamo - Dinamo Moskva. Dino Spehar, Herdi Prenga.
Photo: Goran Jakus/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Bivši Dinamov napadač Dino Špehar (21) postao je novi napadač Splita nakon što je potpisao trogodišnji ugovor, objavio je klub na službenoj stranici. Špehar se već u utorak navečer priključio momčadi na pripremama u Sloveniji.

Sretan transferom

– Drago mi je što sam došao u klub koji uvijek ima visoke ambicije, Split se uvijek bori za vrh tablice i nadam se da ću im pomoći u tome. Većinu igrača poznajem od prije, s Woonom, Blagojevićem i Obšivačem sam igrao u Istri, Faletara i Roga znam iz mlade reprezentacije. Vjerujem da ću opravdati povjerenje trenera Zorana Vulića i da ću mu se što prije nametnuti – izjavio je napadač za službenu stranicu kluba.

Izdanak osječke škole

Špehar je inače izdanak osječke škole nogometa, a u Split je došao iz Dinama s kojim je nedavno raskinuo ugovor. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Istri 1961 gdje je imao zapaženu minutažu, a zabio je tri pogotka. Podsjetimo, napadač je u kolovozu 2011. poptisao sedmogodišnji ugovor s Dinamom, međutim nikada nije uspio izboriti mjesto u prvoj momčadi tako da je za Modre upisao samo dva nastupa.