Đoković i Federer su u istoj skupini na završnom Mastersu, a Dodig i Melo su izbjegli braću Bryan

Turnir u Londonu počinje u nedjelju, a Đoković lovi četvrti naslov zaredom

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković igrat će u istoj skupini s Rogerom Federerom na ATP Mastersu, završnom turniru sezone koji u nedjelju počinje u londonskoj O2 Areni.

Đoković u London dolazi s 22 uzastopne pobjede i kao najveći favorit za četvrti uzastopni naslov, a glavni suparnik u skupini bi mu trebao biti šesterostruki osvajač ovog turnira Federer. Dvojici velikih rivala će to biti 43. međusobni dvoboj, a trenutačni omjer je 21-21.

U drugoj skupini Nadal, Wawrinka i Murray

Osim njih dvojice, u skupini su i Tomaš Berdych i Kei Nishikori, dok drugu skupini čine Rafael Nadal, Andy Murray, Stan Wawrinka i David Ferrer.

Na turniru parova će igrati i naš Ivan Dodig u kombinaciji s Brazilcem Marcelom Melom. Suparnici u skupini će im biti Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, te Poljak Marcin Matkowski i Srbin Nenad Zimonjić, odlučeno je na ždrijebu u četvrtak.

U drugoj skupini igrat će upravo blizanci Mike i Bob Bryan, zatim Britanac Jamie Murray i Australac John Peers, Talijani Simone Bolelli i Fabio Fognini, te Indijac Rohan Bopanna i Rumunj Florin Mergea.