Engleski mediji pišu da bi se Chelsea i Manchester United ove zime mogli pojačati brazilskim zvijezdama

Chelsea je navodno dogovorio dolazak 25-godišnjeg Teixeire iz Šahtara

FOTO: AFP

Dvojica sjajnih brazilskih nogometaša mogla bi ove zime pojačati engleske velikane Manchester United i Chelsea, tvrde u srijedu otočki mediji.

Daily Express navodi da je Chelsea dogovorio dolazak 25-godišnjeg Alexa Teixeire iz Šahtara koji bi trebao inkasirati oko 40 milijuna eura. Teixeira je u odličnoj formi ove sezone: u samo 15 nastupa u ukrajinskom prvenstvu postigao je 22 pogotka što dodatno dobiva na snazi kad uzmemo u obzir da nije napadač, nego ofenzivni veznjak.

“Premierliga je san”

“Moj san je zaigrati u Premierligi. To je najjače i najkonkurentnije svjetsko natjecanje”, izjavio je nedavno Teixeira koji bi s Chelseajem trebao potpisati petogodišnji ugovor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=TWOPWuqBOMs

S druge strane, Telegraph ističe da bi 23-godišnji Lucas Moura iz PSG-a ove zime mogao preseliti u Manchester United. Još 2012. je United bio silno zainteresiran za ovog krilnog napadača, ali Brazilac se tada odlučio za Park prinčeva.

No, u posljednje vrijeme ulazi uglavnom s klupe i ozbiljno razmišlja o odlasku, a Manchester United je u potrazi za brzim krilom, tako da dogovor nije nemoguć. Telegraph navodi da bi PSG mogao prodati Lucasa ako dobije oko 30 milijuna eura odštete.