Mediji pišu da će Lovren, zbog one ozljede koljena, izbivati do mjesec dana

Ligamenti stradalog desnog koljena nisu mu oštećeni

Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren (C) is stretchered off after being injured in a challenge with West Bromwich Albion's English midfielder Craig Gardner during the English Premier League football match between Liverpool and West Bromwich Albion at Anfield in Liverpool, northwest England, on December 13, 2015.  AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / AFP / OLI SCARFF
FOTO: AFP

“Liverpoolov branič Dejan Lovren izbjegao je ozbiljnu ozljedu, ali čini se da će pauzirati mjesec dana zbog ozljede koljena zadobivene u nedjeljnoj utakmici protiv West Bromwicha, javlja, pozivajući se na Press Association Sport, ESPN FC.

Hrvatski nogometni savez ustvrdio je u ponedjeljak da će stoper reprezentacije i Liverpoolove momčadi s terena izbivati dva do tri tjedna, no prema informacijama koje pristižu tijekom dana očekuje se ipak nešto duži oporavak.

Ovo je, zapravo, dobra vijest

Kako bilo, i ovakve su vijesti zapravo mnogo bolje od onih koje su stizale odmah po završetku utakmice pri čemu se sugeriralo i da će Europsko nogometno prvenstvo kojem je sljedeće godine domaćin Francuska proći bez njegovih nastupa.

Lovren je, podsjetimo, na nosilima iznensen tijekom utakmice nakon prekršaja kojeg je na njemu napravio Craig Gardner. U trenucima dok su ga iznosili s travnjaka na licu je nosio masku kroz koju mu je davan kisik, no sve se, čini se, dobro završilo, odnosno s pet šavova na desnom koljenu koji će ga podsjećati na utakmicu 16. kola ovosezonskog prvenstva. Ligamenti mu nisu oštećeni, utvrđeno je liječničkim pretraga obavljenima u jutarnjim satima dana, ali mu je koljeno, nadovezuje se Daily Mail, još uvijek jako otečeno.

Njegov se povratak na travnjake očekuje u utakmici protiv Arsenala 13. siječnja ili u onoj s Manchester Unitedom četiri dana kasnije, tvrdi London24.

https://www.youtube.com/watch?v=StgVpyQqWPI

Ima još jedna dobra vijest za Liverpool, a ona je povratak na travnjak Mamadoua Sakha te će Lovrenovom ozljedom nastala rupa u obrani na taj način biti popunjena.