Euro na Telegramu: udružili smo se s The Guardianom i još par važnih stvari koje želimo podijeliti s vama

Predstavljamo Telegramove planove za pokrivanje Europskog prvenstva

Tjedan je dana preostalo do nogometne fešte u Francuskoj i vrijeme je da vam predstavimo Telegramove planove za pokrivanje Eura. Prije svega, ponosno objavljujemo da je Telegram odabran za medijskog partnera glasovitog engleskog The Guardiana, u projektu nazvanom Guardian Experts’ Network.

Udružili smo snage s nekim od najboljih medija i najjačih autora iz svake od 24 zemalja-sudionica Eura kako bismo vam ponudili jedinstveni doživljaj kontinentalne nogometne smotre. France Football, La Gazzetta dello sport i 11 Freunde samo su neki od medija, uključujući The Guardian i Telegram, koji sudjeluju u ovoj medijskoj mreži. Kompletnu listu uključenih medija možete vidjeti ovdje.

Analize ponajboljih novinara iz Europe

Tako ćete na Telegramu moći pročitati analize, komentare i druge tekstove ponajboljih nogometnih novinara u svojim zemljama, koji će podijeliti svoju ekspertizu i detalje koje zapravo jedino možete znati ako ste duboko uronjeni u lokalnu nogometnu kulturu.

Druga stvar kojom se želimo pohvaliti je suradnja s kompanijom InStat, jednom od vodećih u svijetu za nogometnu statistiku i analizu učinka. Koristeći njihova oruđa i podatke za ilustraciju vlastitih tekstova, pružit ćemo vam objektivniji, stručniji i suvremeniji uvid u sve ono što će se događati na terenu tijekom Eura.

Reportaže s lica mjesta

Predstavljamo i specijalno pojačanje u našem timu – iskusnog novinara sa zavidnom međunarodnom reputacijom, Sašu Ibrulja (The Guardian, World Soccer, The Blizzard, Josimar…). On će izvještavati i dijeliti svoje dojmove s lica mjesta, iz Francuske.

Jasno, tu su i naši prekaljeni redakcijski novinari, kao i Telegramovi kolumnisti Aleksandar Holiga i Mihovil Topić. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u malo drugačijem doživljaju Eura na Telegramu. Osim toga, pozivamo vas da Euro pratite na našem partnerskom portalu, Net.hr-u, na kojem ćete tijekom cijelog prvenstva moći pronaći instant rezultate, vijesti, najvažnije statistike, fotogalerije, gifove i videoklipove.