Fenerbahče je uoči utakmice s Cedevitom upisao i četvrtu pobjedu u 4. kolu Eurolige

U drugoj utakmici Crvena zvezda je na svojem terenu svladala Unicaju

Fenerbahce's Serbian guard Bogdan Bogdanovic (R) vies with Darussafaka's center Semih Erden during the Euroleague basketball match between Darussafaka Dogus Istanbul and Fenerbahce Ulker at Volkswagen arena in Istanbul on January 22, 2016. / AFP / OZAN KOSE
FOTO: AFP

Sljedeći suparnik hrvatskog košarkaškog prvaka Cedevite u skupini E TOP-a 16 Eurolige, Fenerbahče iz Istanbula u susretu je 4. kola u petak ostvario i četvrtu pobjedu svladavši kao gost gradskog suparnika Darussafaku sa 106-100.

Bobby Dixon s 24 i Ekpe Udoh s 21 košem predvodili su Fenerbahce, dok je Luke Harangody sa 22 ubačaja bio najefikasniji kod Darussfake koja je u četvrtom dvoboju pretrpjela i četvrti poraz.

Pobjeda Crvene zvezde

U drugom susretu ove skupine igranom u petak Crvena zvezda je u Beogradu nadigrala Unicaju sa 87-73, pa sada oba sastava imaju po dvije pobjede i dva poraza. Stefan Jović sa 15 ubačaja predvodio je beogradski sastav, a Jamar Smith je sa 11 ubačaja bio jedni dvocifreni kod Unicaje. Isti omjer 2-2 imaju i Cedevita i Anadolu Efes. Lokomotiv Kuban s omjerom 3-1 drži drugo mjesto, dok je Panathinaikos sa 1-3 pretposljednji, sedmi.

U susretima skupine F igranima u petak slavili su domaćini, Himki je svladao Brose Baskets sa 78-61, dok je Žalgiris bio bolji od Olympiakosa sa 75-55. U sastavu Brose Basketsa Leon Radošević je za 27 minuta provedenih na parketu postigao sedam poena (šut za dva 3-6, slobodna bacanja 1-2) uz šest skokova.

Himki u vodstvu

Nakon četiri kola vodi Himki sa 3-1, slijede Brose Baskets, Laboral Kutxa, CSKA, Barcelona, Real i Olympiakos sa po 2-2, dok je Žalgiris na dnu sa 1-3.