Fenomenalnim golom Luka Modrić donio pobjedu Realu na gostovanju kod Granade

Modriću je to drugi gol sezone, prvi je zabio protiv Šahtara u Ligi prvaka

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrates a goal during the Spanish league football match Granada FC vs Real Madrid CF at Nuevo Los Carmenes stadium in Granada on February 7, 2016. AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / AFP / Jorge Guerrero
FOTO: AFP

Luka Modrić zabio je na gostovanju kod Granade svoj prvijenac u Primeri ove sezone i donio pobjedu Realu na gostovanju u Andaluziji. Činilo se kako će kraljevski klub osvojiti samo bod, no raspoloženi Modrić nije se složio s remijem.

Real je poveo u 30. minuti, kad je Carvajal ušao u kazneni prostor i dao povratnu loptu za Karima Benzemu koji je zabio u šestoj utakmici u nizu.

No, kad je Modrić izgubio loptu na sredini terena, Granada je došla do izjednačenja, u kontri je zabio El Arabi. Ni ta pogreška nije mogla zasjeniti sjajnu igru Luke Modrića. Svoj je udarac isprobao u 49. minuti, ali mu je vratar Fernandez sjajno obranio.

Kasnije je fenomenalno asistirao Benzemi, mogao je Real povesti 2:0, ali udarac francuskog napadača “skinuo” je vratar Granade.

565969959

Nagrada u 85. minuti

Cijelu je utakmicu Modrić igrao odlično, šutirao je, bio aktivan, asistirao… Nagrada je došla u 85. minuti, Real je osvojio važna tri boda kako bi osigurao kakav-takav priključak s Barcelonom i Atleticom.

https://twitter.com/therealfanatix/status/696444327153836032

Drugi gol u sezoni

Inače, ovo je drugi Modrićev gol u sezoni, prvi je zabio na gostovanju kod Šahtara u Ligi prvaka. Zabio je dva gola u 27 nastupa.

https://www.dailymotion.com/video/x3qxw45_all-goals-hd-granada-cf-1-2-real-madrid-07-02-2016-hd_sport