Real Madridu samo bod protiv Malage (0-0), Villarreal na vrhu ljestvice

Duje Čop nije ulazio u igru za Malagu

FOTO: AFP/AFP PHOTO

U susretu 6. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je na svom stadionu protiv Malage, koja dosad nije postigla niti jedan gol, odigrao samo 0-0.

Igrači Reala imali su bezbroj gol-šansi, ali niti jedna lopta nije završila u mreži. Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real i pružio je vrlo dobru partiju, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 60. minuti. Duje Čop ostao je na klupi za pričuve Malage.

Na početku susreta, u 4. minuti, Luka Modrić je izveo korner na prvu stativu, ali udarac Ronalda nije završio u mreži. U 38. minuti odlična akcija Modrića, ali Ronaldo glavom šalje loptu pored gola. Modrić je u 63. minuti presjekao loptu, odigrao dupli pas sa Benzemom, ali Modrićev udarac bio je slab i vratar Kameni je to obranio.

Villarreal je u subotu svladao Atletico Madrid sa 1-0 i time je preuzeo vrh ljestvice.

Rezultati: Real Madrid – Malaga 0_0, Barcelona (Suarez 25, 54) – Las Palmas (Viera 88) 2-1, Villarreal (Baptistao 14) – Atletico Madrid 1-0, Sevilla (Gameiro 23, N’Zonzi 45+1, Konopljanka 86) – Rayo Vallecano (Bebe 51, Guerra 68) 3-2, petak: Valencia (Mustafi 26) – Granada 1-0

Poredak: Villarreal 16, Barcelona 15, Real Madrd 14…