Fluminense predstavio Ronaldinha koji tvrdi da momčad ima sve potrebno za naslov

Mjesečno će Ronaldinho zarađivato 190 tisuća američkih dolara

FOTO: Screenshot

Nekoć najbolji svjetski nogometaš Ronaldinho (35) službeno je predstavljen pred navijačima Fluminensea uoči derbija kluba protiv Vasca da Game na Maracani. Za trećeplasirani klub brazilske Serie A, Ronaldinho se ugovorno vezao do kraja 2016. godine.

U Fluminenseu će Ronaldinho nositi svoju omiljenu desetku na leđima, a što ga je motiviralo na dolazak u klub otkrio je tijekom predstavljanja:

To je ono što mu nedostaje

“Odlučan sam ispisati povijest ovog kluba. Motiviran sam titulom koja mi nedostaje, onom za najbolju momčad brazilskog prvenstva. To me strahovita gura prema naprijed. Stigao sam u sjajan klub sa sjajnim navijačima, imamo sve potrebno da budemo prvaci.

Trenutačno Fluminense zaostaje dva boda za vodećom momčadi ljestvice Atleticom Mineirom, klubom iz Belo Horizontea. Sa svojim će novim klubom bivša zvijezda Barcelone i Milana s treninzima krenuti 27. ovog mjeseca.

Iako službene potvrde nema, lokalni mediji javili su da će Ronaldinho mjesečno zarađivati 190.000 američkih dolara, plus dodatke od prodaje dresova i klupskih proizvoda.